Adevărata putere a apei: Să ne vindecăm şi să ne descoperim pe noi înşine

Adevărata putere a apei: Să ne vindecăm şi să ne descoperim pe noi înşine
PRP: 29,00 lei
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 26,10 lei
Diferență: 2,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 978-973-88591-0-
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 188 + 2 fascicole de planşe full color
Format: 13 x 20

DESCRIERE

Adevărata putere a apei - Masaru Emoto.

ntr-o manieră splendidă, cristalele de apă din această carte vă prezintă manifestarea naturii şi viaţa însăşi. Această carte vă oferă ocazia de a avea un gând pozitiv despre apă şi totodată de a cugeta la ceea ce înseamnă să trăiţi sănătoşi şi fericiţi.
Cu cât ştiţi mai multe despre apă, cu atât mai clar vă veţi putea vedea pe dumneavoastră înşivă. Pe măsură ce vă veţi lămuri din ce în ce mai mult, veţi putea observa societatea, naţiunea, lumea, pământul, universul şi, în cele din urmă, fiinţa divină. Asta deoarece „Apa este începutul tuturor lucrurilor”, aşa cum a spus filozoful grec Thales.
Apa pe care o beţi are capacitatea de a vă înbunătăţi sănătatea şi viaţa. Nu este nicio îndoială că atunci când avem o atitudine mentală pozitivă, starea noastră generală se îmbunătăţeşte adesea. Toate acestea se întâmpla datorită conştiinţei dumneavoastră care are capacitatea de a schimba apa. Atunci când multumiţi apei, calitatea ei se îmbunătăţeşte.
Am învăţat de la apă că cel mai greu lucru în viaţă este să fii ignorat şi să nu ţi se dea atenţie. Apa m-a făcut să constientizez că grijile sunt deseori cauza bolilor. Sufletul, înţelegerea profundă şi compasiunea doctorului sunt cele care vindecă pacienţii. Atunci când pacienţii îşi vor putea elimina emoţiile negative, ei vor putea să-şi dezvolte propriile capacităţi de autovindecare.
Atunci când întâlnim lucruri minunate, haideţi să ne simţim unşi pe suflet; deci, haideţi să rezonăm cu vibraţii proaspete şi să rostim cât mai des Marea Declaraţie: „Puterea infinită a universului se întăreşte; lumea a devenit cu adevărat măreaţă şi liniştită.”

„Trebuie să manifestăm respect faţă de apă, să simţim iubire şi recunoştinţă şi să primim vibraţiile cu o atitudine pozitivă. Atunci, apa se schimbă, dumneavoastră vă schimbaţi şi eu mă schimb. Deoarece atât dumneavoastră, cât şi eu, suntem formaţi din apă.”
# Masaru Emoto


Dragă cititorule,

Mă simt onorat că aţi ales Adevărata putere a apei. Într-o lume fără greşeli, nu este nicio coincidenţă că dumneavoastră şi cu mine pornim în această călătorie. Cuvintele şi imaginile pe care le veţi vedea vă vor deschide o lume nouă plină de posibilităţi - aşa cum cercetarea întreprinsă a făcut pentru mine.
În cartea de faţă veţi învăţa despre proprietăţile unice ale apei şi abilitatea acesteia de a vă îmbunătăţi sănătatea şi viaţa. Veţi vedea efectul pe care fiecare dintre noi îl are asupra apei - nu numai apa pe care o bem, ci şi apa care reprezintă 70% din corpul nostru şi, cel mai important, ce se întâmplă cu apa pe măsură ce noi interacţionăm unul cu altul.
Anul 2005 a marcat începutul Deceniului Apei, aşa cum a fost el stabilit de către Organizaţia Naţiunilor Unite. Este responsabilitatea fiecăruia dintre noi de a învăţa tot ce putem despre apă, cea mai de preţ resursă de pe planeta noastră şi de a ajuta să ne schimbăm mentalitatea prin gândurile, cuvintele şi rugăciunile noastre şi prin implicarea noastră de a ne respecta unul pe celălalt cu iubire şi cu recunoştinţă. Fie ca tot ceea ce vom învăţa despre apă să ajute pentru a aduce pacea în întreaga lume.
# Masaru Emoto


„Această carte puternică ne confirmă legatură profundă şi durabilă cu apa – cea mai preţioasă resursă a noastră. Cercetarile doctorului Masaru Emoto ne ajută să înţelegem cum putem să îmbunătăţim relaţiile noastre cu apa, în viaţa de zi cu zi, ne dau speranţe pentru sănătatea lumii în anii care vor veni”.
# John Gray, dr. în filozofie, autor al cărţii Bărbaţii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus


„Imaginile pe care le găsim în toate cărţile lui Masaru Emoto ne arată clar că atât apa care constituie o mare parte din corpul nostru fizic, cât şi apa care constituie planeta noastră, pot fi vindecate şi transformate prin propriile noastre intenţii cultivate în iubire şi recunoştinţă. Ca practicant al artei rugăciunii şi vinedecării, recomand cu multă căldură această carte. A sosit vremea pentru această activitate.
# Ron Roth, autorul cărţii Rugăciunea şi cele cinci etape ale vindecării.


„Destinată să devină o lucrare clasică ... o carte frumoasă, scrisă de un foarte vechi şi frumos suflet ... Masaru Emoto scrie despre marele adevăr universal. Energia este cel mai bine transmisă prin apă, din moment ce 70% din corpul uman este alcătuit din apă. Prin interacţiunea noastră cu apa, noi putem trimite valuri de iubire şi de recunoştiţă, cele mai puterice dintre toate emoţiile, fiecărei persoane de pe planetă”.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0616 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.