Masaru Emoto, Mesaje de la apa si de la Univers

Masaru Emoto, Mesaje de la apa si de la Univers
-10%
Editura:
Anul publicării: 2012
Preț: 22,50 lei
25,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea ,,Mesaje de la apa si de la Univers" revolutionara ne ofera dovezi care confirma faptul ca rugaciunile, bunavointa si cuvintele pozitive ne pot vindeca… nu doar pe noi, ci si planeta pe care locuim. Prin povestirile sale fascinante si prin fotografiile care ne taie respiratia, Emoto ne reveleaza mesajele urgente ale apei si ne reaminteste ca esenta vietii (si propriul nostru potential) rezidaîn iubirea si recunostinta din inima noastra.

Masaru Emoto ne conduceîntr-o calatorie ceîmbina sintoismul antic cu lumea microscopica a apei cristalizate,înîncercarea de aîntelege cum modifica vibratiile cuvintelor structura apei, dar si starea noastra de sanatate si experientele noastre de viata. Revelatiile personale ale doctorului Emoto ne ofera o perspectiva noua, originala, asupra folosirii constiente a cuvintelor si intentiilor noastreîn scopul manifestarii realitatii pe care ne-o dorim.

 
Bruce H. Lipton, autorul bestsellerului Biologia credintei


Numerosii ani petrecuti de Masaru Emotoîn studierea puterii si potentialului apei i-au permis acestuia sa descopere proprietatile acesteia, rolul eiîn crearea Universului siîn aparitia vietii si motivele pentru care raportul perfect dintre iubire si recunostinta poate conduce la o noua era pe Pamant: a fericirii, bunastarii si pacii.


Formatulîn cm. (l x L): 13 x 20
Numarul de pagini: 144 full-color
Traducerea din limba engleza: Cristian HANU
Titlul original: Messages from water and the Universe
Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos:
Mesaje de la apa si de la univers

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1104 sec