Viaţa secretă a apei: Apa cunoaşte răspunsul vol. 2

Viaţa secretă a apei: Apa cunoaşte răspunsul vol. 2
-10%
ISBN: 978-973-87595-4-
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 202
Format: 13 x 20
Categoria: Ezoteric
Preț: 26,10 lei
29,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Viaţa secretă a apei: Apa cunoaşte răspunsul vol. 2.

Apa are o memorie proprie, în care ne sunt păstrate gândurile şi rugăciunile. Cu toţii suntem apă, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugăciunile noastre vor fi răspândite în întreaga lume

Viaţa este un dar. Ea nu înseamnă doar fericire, ci şi nefericire. Nefericirea este cărarea ce duce la fericire. Fericirea şi nefericirea sunt asemenea valurilor care se înalţă şi coboară din nou: dacă nu ar coborî, apa nu s-ar putea înălţa, nici n-ar putea curge. Atâta vreme cât căutăm fericirea din afară, e puţin probabil să găsim vreodată adevărata fericire. Căutând fericirea, ne căutăm, de fapt, pe noi înşine. O putem căuta pe tărâmuri îndepărtate, dar o vom găsi, în cele din urmă, doar în propria palmă. O inimă plină de iubire şi recunoştinţă este calea spre fericire!
Toate acestea sunt învăţăturile izvorâte din Viaţa secretă a apei: Umpleţi-vă sufletul cu iubire şi recunoştinţă; Rugaţi-vă pentru această lume a noastră şi împărtăşiţi mesajul iubirii celor din jur; Dorul de pace şi rugăciunile întru iubire nu pot fi îndiguite; Înţelegând că gândurile şi cuvintele noastre au efect asupra lumii, atunci, vom înţelege, că deţinem toate mijloacele pentru a ne schimba viaţa în bine.
Calea ce m-a purtat la cristalele de apă a izvorât din dorinţa mea de a vindeca pentru că am realizat că puterea de a vindeca este însăşi puterea vieţii. Am învăţat de la aceste cristale că dacă eşti sincer cu tine şi cauţi să fii şi să faci ceea ce doreşti cu adevărat, viaţa îşi va relua cursul firesc. O dată ce ai descoperit ceea ce ştii să faci cel mai bine şi îţi dai seama că în direcţia aceea trebuie să îţi îndrepţi atenţia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântată. Iar de aici nu mai este mult până să simţi că, într-adevăr, o mare schimbare are loc în viaţa ta. Adică, Fericirea.

În Viaţa secretă a apei, autorul de bestsellere Masaru Emoto ne poartă de-a lungul fantasticei călătorii a apei pe această planetă, continuând, prin această carte, să dezvăluie omenirii viaţa secretă a apei. El ne arată cum să aplicăm înţelepciunea apei în propriile noastre vieţi; ne arată că, învăţând să respectăm şi să preţuim apa, vom reuşi să facem faţă provocărilor secolului al XXI-lea – vom reuşi să ne regenerăm planeta. Apa are o memorie proprie, în care ne sunt păstrate gândurile şi rugăciunile. Cu toţii suntem apă, astfel încât, oriunde ne-am afla, rugăciunile noastre vor fi răspândite în întreaga lume.

Fragment din carte

Dacă veţi căuta destul de bine prin amintiri, veţi da peste o perioadă în care aţi trăit o stare de candidă binecuvântare. Viaţa avea sens şi trăiaţi atât de intens încât timpul fusese, pur şi simplu, dat uitării. A urmat apoi maturitatea, când aţi lăsat de o parte tot ce vă preocupase până atunci şi aţi încuiat uşa în urmă. Se poate chiar să fi uitat unde aţi pus cheia.
Dar acele sentimente de fericire nu s-au pierdut, însă, de tot. Cu puţină străduinţă, aţi putea descuia uşa, aţi putea scoate din nou la iveală acele lucruri despre care aţi crezut că vor rămâne pentru totdeauna o parte a trecutului tău. Dacă vei fi sincer cu tine însuţi şi vei căuta să fii şi să faci ceea ce doreşti cu adevărat, viaţa îşi va relua cursul firesc.
O dată ce ai descoperit ceea ce ştii să faci cel mai bine şi îţi dai seama că în direcţia aceea trebuie să îţi îndrepţi atenţia, te afli deja pe drumul ce duce înapoi la starea de fericire bincuvântată. Iar de aici nu mai este mult până să simţi că, într-adevăr, o mare schimbare are loc în viaţa ta.

# Traducerea din limba engleză: Laura-Corina MIRON
# Numărul de fotografii color: 111, în 60 de pagini full-color
# Titlul original: The Secret Life of Water

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1462 sec