Am nevoie de iubirea ta. Sa fie oare adevarat?

Am nevoie de iubirea ta. Sa fie oare adevarat?
Anul publicării: 2011
Categoria: Familie
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Viata este relatie. Ne definim pe noi insine in functie de felul in care ceilalti ne oglindesc. Apoi, o enorma masinarie a gindirii este pusa in functiune, iar imaginea pe care o primim despre noi insine de la ceilalti este analizata, disecata, tragem concluzii despre ceea ce credem ca suntem si despre cum„ar trebui sa fim”. O perdea de imagini inselatoare, de convingeri si de speculatii ia locul realitatii. Ego-ul rataceste in nisipurile miscatoare ale iluziei. Cautam cu disperare inafara noastra ceea ce ne refuzam noi insine: iubirea, respectul, compasiunea. Ceilalti nu fac decat sa reflecte propriile noastre temeri, blocaje si frustrari. Relatia cu exteriorul nu este decat o reflexie a relatiei cu noi insine.
Byron Katie este un maestru contemporan care-si impartasesete calea. Dupa„Iubeste ceea ce este”, un bestseller care a schimbat viata a milioane de oameni, ea abordeaza cea mai delicata zona a experientei noastre umane: relatia cu ceilalti si de fapt, cu noi insine. Cu simplitate si claritate, ea desluseste drumul descoperirii de sine dincolo de cortina inselatoare a gandurilor si a convingerilor:  nu avem nevoie de nimic si nu trebuie sa facem nimic pentru a fi iubiti, apreciati si respectati. Cand suntem in contact cu adancul fiintei noastre, percepem marele adevar ca Iubirea nu depinde de nimeni si de nimic, doar de noi insine. Este Iubirea care nu dispare, nu oboseste, nu se uzeaza. Este Iubirea ca expresie a constientei de Sine.
Aveti in mana o carte exceptionala, care depaseste cu mult subiectul relatiei si al cuplului. Prin intermediul exemplelor, al exercitiilor directe si al interogatiei interioare–„Lucrarea” pentru care Byron Katie a devenit celebra, aceasta carte ne conduce dincolo de ego si de ceea ce crede el ca este iubirea, la radacinile fiintei noastre, acolo de unde izvoraste adevarata Iubire. Din aceasta perspectiva, este o carte profund spirituala si un instrument al devenirii interioare, caci ne intoarce catre noi insine, ca sursa primordiala a intregii noastre realitati, a carei esenta ultima este Iubirea.                        
Horia TurcanuAnul aparitiei:2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1230 sec