Cine ai fi tu, fara povestea ta? - Dialoguri cu Byron Katie

Cine ai fi tu, fara povestea ta? - Dialoguri cu Byron Katie
-15%
Editura:
Anul publicării: 2011
Pagini: 286
Categoria: Ezoteric
Preț: 20,48 lei
24,09 lei (-14,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

„Workshop-urile tinute de Byron Katie sunt captivante, iar asta nu doar pentru ca oamenii isi deschid sufletele in fata ei. Iubirea intensa a lui Katie arde toate iluziile, cu precizia unui laser.”

- The Times (Londra)

 CINE AI FI TU, FARA POVESTEA TA?

Chiar vrei sa afli adevarul? Investigheaza fiecare afirmatie, folosind cele patru intrebari. Cele patru intrebari sunt:

1. E adevarat?

2. Poti fi absolut sigur ca e adevarat?

3. Cum reactionezi, ce se intampla cand crezi acest gand?

4. Cine ai fi tu, fara acest gand?

 Aceasta carte este o colectie de cincisprezece dialoguri, pe care Byron Katie le-a purtat cu diferiti oameni care au participat la intalniri cu ea, in mai multe locatii din Statele Unite si Europa. Unii dintre cei care au lucrat cu Katie sufereau de boli chinuitoare, altii erau parasiti in dragoste sau treceau prin divorturi neplacute, iar altii erau pur si simplu iritati din cauza unui coleg de lucru sau a cresterii chiriei. Ceea ce aveau cu totii in comun era disponibilitatea de a pune intrebari, cu ajutorul lui Katie, legate de gandurile dureroase care reprezentau adevarata cauza a suferintei lor. In fiecare caz, vedem cum Katie, cu mintea sa agera si imensa sa blandete, a ajutat fiecare persoana sa descopere pentru sine ca, ceea ce pana atunci se prezenta ca o realitate de necontestat, nu era chiar asa.

Desi aceste dialoguri constituie o lectura fascinanta– unele sunt in acelasi timp foarte amuzante, dar si profund miscatoare– ele sunt menite, in principal, sa serveasca drept instrumente de invatare. Fiecare dialog a avut loc in fata unui public. Katie nu a pierdut niciodata legatura cu acel public, amintindu-le in mod repetat tuturor, sa urmareasca dialogurile in sinea lor si sa-si puna singuri intrebarile pe care trebuiau sa si le puna participantii. Dialogurile dintre Katie si acesti voluntari sunt o punere in scena, exterioara, a exact genului de dialog pe care fiecare cititor il poate purta cu propriile ganduri. Rezultatul– chiar si in situatia aparent cea mai cumplita– poate fi o eliberare si o bucurie de neimaginat.

 Din 1986, Byron Katie a prezentat Lucrarea in fata a milioane de oameni din intreaga lume, in cadrul unor evenimente publice, cu intrare gratuita; in inchisori, spitale, biserici, corporatii, universitati si scoli; la seminarii de week-end; si la Scoala ei de noua zile, unde este predata Lucrarea. Ea este autoarea best-seller-urilor: A iubi ceea ce este, Am nevoie de dragostea ta– Este adevarat? si O mie de denumiri pentru Bucurie si Schimba lumea, punandu-ti gandirea sub semnul intrebarii


Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1618 sec