Cele o mie de nume ale bucuriei. In armonie cu lucrurile asa cum sunt acestea

Cele o mie de nume ale bucuriei. In armonie cu lucrurile asa cum sunt acestea
Anul publicării: 2012
Categoria: Motivational
Preț: 40,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Primele doua carti ale autoarei  Katie Byron au fost un succes printre exploratorii constiintei, caci din ele respira experienta autentica a Revelatiei personale. Inainte de a deveni un Invatator, Katie a trait experienta dura de a cobora in subsolurile existentei. Revelatia ei a constat in deslusirea felului in care propria noastra gandire creaza realitatea traita. Nu exista„probleme”, ci doar judecati asupra realitatii. Odata ce nu mai judecam realitatea,„problemele” dispar si o noua libertate interioara se naste.
        Din centrul acestei libertati neconditionate, Katie Byron arunca o privire catre temele fundamentale ale umanitatii, in aceasta noua carte exceptionala.
         Viata, moartea, iubirea si implinirea, abundenta si calea spirituala, toate acestea sunt explorate in profunzime din perspectiva filosofiei perene, pe care Katie Byron a descoperita singura, in interiorul propriei sale Fiinte.
O carte de o superba si adanca profunzime, de o intelepciune iluminata, care nu are nimic teoretic. Este o intelepciune intrinseca, nestudiata, care irumpe din povestile simple de viata. Katie Byron, directa si clara, nu descrie starea de iluminare a mintii, ci ne permite s-o simtim, s-o privim in actiune in asa fel incat acesta libertate interioara apare accesibila oricaruia dintre noi. Odata iesiti din mecanismele mentale, redevenim ceea ce am fost dintotdeauna: fiinte libere, superbe in constienta adevaratei lor naturi de Creatori ai realitatii.
Horia Turcanu

Autori: Byron Katie, Stephen Mitchelll
Anul aparitiei: 2012

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1114 sec