Anul Zen

Anul Zen
-10%
ISBN: 973-8951-09-7
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Altele
Preț: 21,96 lei
24,40 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil - stoc epuizat

DESCRIERE

Prezentare

"Atent la clipa trecătoare, la mugurii ce se deschid, la iarba care moare, astfel încerc să îmi trăiesc viaţa. Ascult vorbele înţelepţilor, maeştrii zen, şi aud împreună cu ei, în briza care încovoiază copacii şi culcă la pământ ierburile câmpului, melodia infinitului."

Urmând filele din calendar, iată aici cugetări, dictoane, relatări, poveşti şi alte haiku. aici o poveste ce se întinde pe trei zile, aici un haiku ce simbolizează o singură zi şi, din când în când, esenţiale spaţii de tăcere.

Henri Brunel este firul călăuzitor al acestei cărţi. Proiectul său: acela de a însoţi viaţa la nunta sa cu cântecul anotimpurilor, norii de pe cer şi culoarea vântului.

Să trăiască sub semnul zenului preţ de un an.

Fost director de liceu, Henri Brunel a fost timp de peste treizeci de ani profesor de yoga. El este autorul lucrărilor Rămâneţi zen: metoda pisicii şi Ghid de relaxare pentru cei ce nu au timp (Ed. Seuil), Cele mai frumoase poveşti zen (trei tomuri şi o versiune ilustrată publicată de Ed. Calmann-Levy în 2002) şi Încredinţez urmele mele norilor (Ed. Calmann-Levy, 2002).

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.1685 sec