Codul penal actual comentat pe intelesul tuturor. Codul penal actual al Romaniei (Cu modificarile aduse pana la 15 Februarie 2010)

Codul penal actual comentat pe intelesul tuturor. Codul penal actual al Romaniei (Cu modificarile aduse pana la 15 Februarie 2010)
-15%
Editura:
Anul publicării: 2010
Pagini: 725
Categoria: Cod
Preț: 17,00 lei
20,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea Codul Penal actual comentat pe intelesul tuturor, apartinand  unui  prestigios colectiv  format din prof. univ. dr. George Antoniu,  prof. univ. dr. Stefan Danes si prof.  univ. dr. Marin Popa,  reprezinta  un  instrument  de lucru  util  tuturor celor care activeaza in sfera institutiilor ce apara  valorile sociale: ofiteri si subofiteri din  Politie  si  Jandarmerie,  studentilor  facultatilor  de Drept,  dar  si persoanelor  dornice sa  cunoasca reglementarile in acest domeniu, prezentate intr-o forma accesibila.
Continutul lucrarii se raporteaza la toate modificarile aduse Codului Penal al Romaniei pana in prezent.
Cartea  reprezinta, in acelasi timp, si o sursa de cultura generala  prin  trimiterile  care se fac in text la diverse  lucrari literare sau la fapte din cuprinsul istoriei.
In partea  a doua a volumului este  prezentat  Codul Penal  actual  al Romaniei  cu toate modificarile aduse pana la data de 15.02.2010. Desi pana la intrarea in vigoare a noului  Cod Penal  a mai ramas aproximativ un an, este  foarte  posibil  ca acest termen sa se prelungeasca,  in  primul rand,  datorita  faptului  ca nu  a fost adoptat inca, un nou Cod de Procedura Penala, fara de care aplicarea unei noi legi penale  nu este  posibila. In al doilea rand, Codul Penal actual  se va aplica si dupa intrarea in vigoare a celui nou, in masura in care dispozitiile sale vor fi mai favorabile decat legea noua.
Ne exprimam convingerea ca  aceasta carte va fi de un real folos pentru toti cei care doresc sa isi insuseasca toate subtilitatile Dreptului penal.

Prof. univ. dr. George Antoniu, prof. univ. dr. Stefan Danes, pr Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Codul penal actual comentat pe intelesul tuturor. Codul penal actual al Romaniei (Cu modificarile aduse pana la 15 Februarie 2010)

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1103 sec