Contabilitatea in partida dubla simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial

Contabilitatea in partida dubla simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial
-10%
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 45,00 lei
50,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Contabilitatea in partida dubla simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial. Descriere:

Lucrarea intitulata„CONTABILITATEA IN PARTIDA DUBLA, SIMPLIFICATA SI ACTUALIZATA LA PERSOANELE  JURIDICE FARA SCOP PATRIMONIAL“, elaborata de doamna expert contabil Virginia Greceanu-Cocos, este o actualizare la 31 mai 2010 a lucrarilor publicate de domnia sa prin Editura Lucman, intitulate:„Contabilitatea administrarii patrimoniului actualizata la asociatii si fundatii“ si„Ghid de monografii contabile pentru asociatii si fundatii“, unice in ce priveste complexitatea problemelor abordate din domeniul financiar-contabil, legislativ si fiscal.

Modificarea de la 1 ianuarie 2008 prin OMEF nr. 1.969/2007, Anexa nr.1 a Planului de conturi aplicat la persoanele juridice fara scop patrimonial prin alinierea lui la Planul de conturi al operatorilor economici aprobat prin OMF nr. 1.752/2005, inlocuit prin OMFP
nr. 3.055/ 2009, aplicabil de la 1 ianuarie 2010, a impus actualizarea  monografiilor contabile elaborate pe baza Planului de conturi aprobat prin OMFP nr. 1.829/2003 si compararea lor cu cea a operatorilor economici.

Prezenta lucrare este a 35-a elaborata de autoare care se bucura de o recunoastere a eforturilor sale  prin locul pe care il ocupa pe piata cartii inca din 1997 cand a scos prima lucrare nationala in domeniul auditului public, intitulata„Practica auditului la institutiile publice si legislatia utila“, prin Editura  Adevarul, desi nici nu era legiferat auditul public in tara noastra la acea data.

Lucrarea se adreseaza  profesionistilor financiari-contabili individuali sau asociati, autorizati ca experti contabili, contabili autorizati, auditori financiari, consilieri fiscali, lichidatori  si  celor care sunt angajati in asemenea functii de  diferite entitati cu caracter nepatrimonial, care trebuie sa cunoasca si profilul contabilitatii asociatiilor si fundatiilor in partida dubla, cat si administratorilor-contabili de imobile si unitatilor de cult, altele decat parohiile, care tin evidenta contabila in partida dubla. In categoria entitatilor cu caracter nepatrimonial care tin contabilitate in partida dubla intra: asociatiile, fundatiile, asociatiile de proprietari, unitatile de cult (altele decat parohiile), sindicatele, patronatele, federatiile, uniunile, cluburile, CAR-uri, partidele politice, alte organizatii nepatrimoniale, guvernamentale sau neguvernamentale.

Internetul nu produce monografii contabile si nu comenteaza legi si ordine. El numai te informeaza despre aparitia lor, fara sa-ti raspunda la o problema concreta care te framanta si pe care o poti gasi tratata in aceasta carte pe care te invitam s-o cumperi si pe tine cel care esti adeptul internetului.              Numar pagini:458
Format: 17*24 mm
Anul aparitiei:2010
Vezi și alte cărți: Contabilitatea, Partida

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1889 sec