Ghidul asociatiilor de proprietari - locatari. Contabilitatea si legislatia specifica aplicata

Ghidul asociatiilor de proprietari - locatari. Contabilitatea si legislatia specifica aplicata
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Administrativ
Preț: 57,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Despre Ghidul asociatiilor de proprietari/locatari.

In acest domeniu al contabilitatii simple la asociatiile de proprietari, aceasta a mai publicat lucrarile:

1.„Administrarea si gestionarea patrimoniului la asociatii si fundatii” (1998);

2.„Contabilitatea si legislatia asociatiilor de proprietari” (2001);

3.„Indrumar-cadru de organizare si conducere a contabilitatii in partida simpla de catre persoanele juridice” (2002);

4.„Ghidul administratorului-contabil de imobil” (2003);

5.„Contabilitatea administrarii patrimoniului, actualizata la asociatii si fundatii” (2003);

6.„Contabilitatea comparata, comentata, aliniata, simplificata si actualizata la persoanele juridice fara scop patrimonial” (2008).

Caracterul practic al lucrarii este perfect imbinat cu cel teoretic desprins din legislatia in vigoare aplicabila acestor entitati denumite asociatii de proprietari-locatari, lucrarea fiind comentata si exemplificata cu cazuri concrete, atat pe postcalcul, cat si pe antecalcul.

Autoarea Virginia Greceanu-Cocos este expert contabil si, datorita efectuarii unor expertize contabile foarte dificile si diferite, este cunoscatoare a celor mai surprinzatoare situatii oferite de administrarea necorespunzatoare a patrimoniului unor asemenea asociatii.

Lucrarea de fata este scrisa de un autor care a fost administrator de bloc, cenzor, contabil si expert contabil, profesor la prima promotie de administratori de imobil atestati.

„GHIDUL ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI/LOCATARI– Contabilitatea si legislatia specifica aplicata” este util celor care vor sa se atesteze ca administratori-contabili la un condominium– bloc de locuinte, scara de bloc independent functional, tronson, vila– activitate foarte cautata in timp de criza, dar si atractiva material si profesional. De asemenea, este destinata celor care sunt administratori, contabili, cenzori, presedinti, experti contabili sau chiar proprietari/locatari ai unor imobile. Prin parcurgerea acestei lucrari oricine doreste se poate informa despre tot ceea ce este nou in acest domeniu, inclusiv in ceea ce priveste perspectiva de a se trece la tinerea evidentei contabile in partida dubla, care prezinta mai multa siguranta si da posibilitatea unui control mai riguros asupra administrarii fondurilor banesti, tema tratata in prezentul titlu.

Va invitam sa achizitionati„GHIDUL ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI/LOCATARI– Contabilitatea si legislatia specifica aplicata”– o lucrare fara echivalent pe piata cartii de specialitate din acest domeniu.

Autor    Virginia Greceanu-Cocos
Numar pagini    328
Data aparitie    9 decembrie 2010
Format    16,5 x 23,5 cm

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1163 sec