Culegere de Limba si literatura romana pentru clasa a V-a

Culegere de Limba si literatura romana pentru clasa a V-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2013
Categoria: Limba romana
Preț: 12,80 lei
16,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Respectand Programa scolara de limba si literatura romana pentru clasa a V-a, lucrarea de fata se doreste a fi un util, placut si comod instrument de lucru pentru elevii de clasa a V-a, indiferent de manualul pe care profesorul il alege pentru studiu la clasa.
Veti gasi tratate in aceasta culegere toate continuturile din programa amintita, intr-un mod original, care respecta particularitatile de varsta ale elevilor, propunand o gama diversa de exercitii, pentru toate tipurile de invatare. Lucrarea are un caracter deschis, ea oferind elevilor doar puncte de plecare si de sprijin in aventura invatarii.
Fragmentele din textele literare au fost alese din operele scriitorilor romani, clasici si contemporani, dar si din creatia unor scriitori straini, constituind modele etice si de limba pentru elevi. Ele reprezinta un pelerinaj spiritual si o provocare la lectura, indiferent ca aceasta este facuta prin mijloace traditionale sau prin alternativa pe care ne-o ofera aceasta epoca a computerizarii - bibliotecile online. Am folosit, desigur, si texte nonliterare, selectate din presa contemporana, tiparita sau online, precum si din alte publicatii.
Recomandarile de lectura reprezinta dorinta noastra de a"instiga" elevii, de a-i determina sa citeasca, cu atat mai mult cu cat, in clasa a V-a, gustul lor pentru citit poate fi inca stimulat. incercarea noastra poate va fi un inceput in determinarea acelor metode apte sa vindece acest"punct vulnerabil".
Alegand lucrul cu acest auxiliar, alegeti metoda pasilor mici, alegeti studiul sistematic, organizat al limbii romane, alegeti obisnuinta redactarii unor raspunsuri (la scoala sau in viata!) complete, netrunchiate, intr-o limba romana corecta, alegeti provocarea la lectura si la creatie.


Nr. de pagicini 186
Anul aparitiei : 2013

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1720 sec