Evaluare nationala 2014. Limba si literatura romana clasa a VIII-a

Evaluare nationala 2014. Limba si literatura romana clasa a VIII-a
-20%
Editura:
Anul publicării: 2014
Preț: 12,00 lei
15,00 lei (-20%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Teme de recapitulare si aprofundare
Modele de Teste pentru Evaluarea Nationala 2014
In conformitate cu modelele M.E.N. si cu ordinul M.E.N. Nr. 9424 / 06/09/2013

Lucrarea de fata are ca scop principal atingerea competentelor, vizate de Programa pentru Evaluare Nationala, fiecareia dintre acestea fiindu-i destinat un capitol special.
Astfel, Capitolul 1 are drept obiectiv formarea competentei de intelegere a unui text literar sau non literar si de identificare a valorilor etice si culturale intr-un text, exprimandu-ti impresiile si preferintele.
Capitolul al II-lea propune sarcini diverse pentru formarea competentei de redactare a unor compuneri vizand scrierea despre un text literar sau nonliterar (rezumat, caracterizare de personaj, exprimarea unui punct de vedere privind ideile sau structura extului, articol, stire etc.) si a unor texte argumentative. In Capitolul al III-lea, rezolvarea exercitiilor te va ajuta sa-ti forrnezi competenta de sesizare a corectitudinii si a valorii expresive a categoriilor morfosintactice, a mijloacelor de imbogatire a vocabularului si a categorii lor semantice studiate, a ortografiei si a punctuatiei. In sfarsit, Capitolul al IV-lea vizeaza evaluarea competentelor, formate in capitolele anterioare, de receptare a mesajului scris, din textele literare si nonliterare, si de exprimare scrisa de utilizare corecta si adecvata a limbii romane in redactarea de mesaje scrise. Testele din capitolul al IV-lea au fost structurate potrivit modelelor publicat pe site-ul MECT. Vei gasi in acest capitol subiectele din concurs din anii trecuti, modelele oferite de Serviciul National de Evaluare, dar si un set de teste concepute dupa aceeasi
structura si respectand programa din acest an. Prin testele acestea vei putea sa verifici in ce masura ai dobandit anumite capacitati si deprinderi, putand sa revii la capitolele anterioare pentru a-ti perfectiona competentele. Raspunsurile reprezinta repere de la care tu poti sa pornesti in rezolvare, dar iti ofera si posibilitatea de a te autoevalua.

Indiferent de forma pe care o vei alege spre a recapitula materia claselor V-VIII - individuala sau la clasa - aceasta carte iti va fi un util si placut ghid, care te va ajuta sa spulberi emotiile, fiindca urrnandu-l vei putea spune: ACUM STIU!

Nr. de pagini : 224
Anul aparitiei : 2014

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1233 sec