Curs de drept penal. Partea generala - Vol. II (Viorel Pasca)

Curs de drept penal. Partea generala - Vol. II (Viorel Pasca)
-10%
Categoria: General
Preț: 20,70 lei
23,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

"Cursul de Drept penal. Partea generala" , adresat studentilor anului II ai facultatilor de drept si nu numai, trateaza in cel de-al doilea volum, intr-o maniera care se vrea, cel puti n din partea autorului, o deschidere spre ideile ce se vehiculeaza in doctrina contemporana europeana privind problemele raspunderii penale, rolul si functiile sanctiunilor penale.

"Cursul de drept penal. Partea generala - Vol. II" trateaza conditiile in care este antrenata raspunderea penala si caracteristicile acesteia, cauzele care inlatura raspunderea penala, sistemul sanctiunilor penale aplicabile persoanei fizice si persoanei juridice, individualizarea judiciara si individualizarea postcondamnatorie a pedepselor, in contextul reglementarilor noului Cod penal, fapt care face util cursul si practicienilor dreptului pentru continua pregatire profesionala a acestora, avand in vedere multiplele probleme pe care le ridica aplicarea noului cod, carora autorul a cautat sa le dea un raspuns.

Apropierea termenului de intrare in vigoare a noului Cod penal poate constitui un motiv pentru punerea in discutie a problemelor semnalate in cuprinsul cursului, fapt care face cu atat mai utila aparitia unei asemenea carti.

Nr. de pagini : 228
Anul aparitiei : 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1203 sec