Viorel Pasca, Drept penal. Partea generala. Editia a IV-a, revazuta si adaugita

Viorel Pasca, Drept penal. Partea generala. Editia a IV-a, revazuta si adaugita
-10%
Anul publicării: 2015
Categoria: General
Preț: 67,50 lei
75,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Punerea in aplicare a Noului Cod penal, dupa o asteptare de aproape trei ani, s-a dovedit la fel de dificila ca si nasterea sa, dificultate care din pacate nu a fost inlaturata nici prin Legea nr. 187/2012 pentru punerea sa in aplicare.

Abia intrat in vigoare, codul a si fost modificat de trei ori in cursul aceluiasi an 2012 (Legea nr. 27/2012 ; Legea nr. 63/2012 ; Legea nr. 187/2012) in afara modificarilor aduse prin Legea nr. 187/2012 pentru punerea sa in aplicare.

De atunci au mai fost modificate sau au fost declarate ca neconstitutionale alte prevederi si au fost pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie decizii in solutionarea recursului in interesul legii sau in interpretarea unor chestiuni de drept, toate necesitand o permanenta revizuire a acestei lucrari care se adreseaza in egala masura studentilor, doctoranzilor si practicienilor dreptului penal.

Editia a patra a acestei lucrari prezinta toate modificarile aduse pana in prezent acestui Cod penal, nascut cu malformatii genetice, in speranta de a-l insanatosi. Speram ca pana cartea va ajunge in mana cititorului sa nu apara alte modificari, previzibile de altfel in viziunile unor parlamentari care ar trebui sa stie ca instabilitatea legislativa slabeste eficienta sistemului judiciar.


Data aparitiei: Octombrie 2015
Format: Academic
Pagini: 627

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1023 sec