Drept penal. Partea generala - Conform noului Cod penal

Drept penal. Partea generala - Conform noului Cod penal
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: General
Preț: 55,80 lei
62,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

"Cursul de Drept penal. Partea generala" , adresat studentilor anului II ai facultatilor de drept si nu numai, trateaza in cel de-al doilea volum, intr-o maniera care se vrea, cel puti n din partea autorului, o deschidere spre ideile ce se vehiculeaza in doctrina contemporana europeana privind problemele raspunderii penale, rolul si functiile sanctiunilor penale.

"Cursul de drept penal. Partea generala" trateaza conditiile in care este antrenata raspunderea penala si caracteristicile acesteia, cauzele care inlatura raspunderea penala, sistemul sanctiunilor penale aplicabile persoanei fizice si persoanei juridice, individualizarea judiciara si individualizarea postcondamnatorie a pedepselor, in contextul reglementarilor noului Cod penal, fapt care face util cursul si practicienilor dreptului pentru continua pregatire profesionala a acestora, avand in vedere multiplele probleme pe care le ridica aplicarea noului cod, carora autorul a cautat sa le dea un raspuns.

Apropierea termenului de intrare in vigoare a noului Cod penal poate constitui un motiv pentru punerea in discutie a problemelor semnalate in cuprinsul cursului, fapt care face cu atat mai utila aparitia unei asemenea carti.
Numar pagini:572
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1509 sec