Decodificarea destinului
8,50 lei
10,00 lei (-15%)

Decodificarea destinului

Decodificarea destinului
-15%
Editura:
Preț: 8,50 lei
10,00 lei (-15%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Descriere:

Prin Carmen vezi invizibilul, crezi incredibilul şi admiţi imposibilul.
-Candice Bergen, actriţă, Boston Legal

Carmen Harra este un medium extrem de dotat, care radiază încredere. Cel mai notabil este nivelul ei de intuiţie. Modul în care predicţiile ei se revelează este absolut incredibil ... de parcă ea ar scrie scenariul, înainte ca evenimentele să se întâmple."
-Pamela D. Hayes, avocat şi consilier de campanie al lui Hillary Clinton

Noua carte a lui Carmen Harra este un manifest spiritual pentru un trai sănătos şi fericit. Când o citeşti, simţi că ţi se oferă o consultaţie privată cu Carmen însăşi, o gură de aer proaspăt şi un nou punct de vedere pe calea către destin.
-William Norwich, redactor colaborator, Vogue
Carmen Harra este uimitoare. Cu tehnica ei de meditaţie, am devenit mult mai conştientă de potenţialul meu.
-Cornelia Guest

Chiar dacă ne citim sau nu horoscopul zilnic, mergem la ghicitoare, sau ne consultăm cărţile de tarot, suntem cu toţii curioşi în privinţa viitorului nostru. Ceea ce nu ne dăm seama este că toţi ne-am născut cu capacitatea de a vedea in propriul viitor. Întrebarea este "cum?".

Carmen Harra, Ph.D., care are capacităţi intuitive şi de clarviziune deosebite, a descoperit că avem cu toţii un cod sufletesc individual. Ea ne dezvăluie cum să ne calculăm codul sufletului, astfel încât să vedem cine suntem cu adevărat, să ne înţelegem destinul şi să ne folosim liberul arbitru pentru a ne exploata la maxim potenţialul. Având codul sufletului, vom învăţa despre instrumentul prezicerilor: cu cât ne gândim mai mult la o anumită potenţialitate, o prezicem şi ne facem intenţiile să lucreze, cu atât mai probabil este că o vom realiza. Combinarea intenţiei cu acţiunea este practica manifestării şi a liberului arbitru.

Decodificarea Destinului conţine exerciţii, ghidări şi povestiri de la clienţii Dr. Harra, care ne vor ajuta să ne dezvoltăm propriile capacităţi intuitive. Dr. Harra ne arată o imagine proprie asupra viitorului, făcând predicţii pentru o lume mai bună. Viziunea ei privind următorii 30-100 de ani ne oferă o hrană fascinantă pentru gândurile noastre.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.3464 sec