Semne, simboluri şi secrete. Decodificarea Codului lui Da Vinci

Semne, simboluri şi secrete. Decodificarea Codului lui Da Vinci
-15%
Preț: 5,10 lei
6,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:

DESCRIERE

Descriere:

Putem să ne schimbăm pe noi înşine şi putem să schimbăm lumea. Pentru asta, tot ce trebuie să facem este să ne concentrăm pe ceea ce contează cu adevărat: pe Divinitatea noastră codificată şi pe esenţa noastră unică. Epifania misterului vieţii poate fi simţită printr-o conştienţă mărită şi printr-o conştiinţă educată, dincolo de aspectul accidental al aparenţelor.
Inteligenţa creaţiei se ascunde în fiecare formă de existenţă, ca un cod etern, explicat prin geometrie pură şi prin numere sacre. Cartea Semne, simboluri şi secrete, Decodificarea Codului lui Da Vinci, descuie secretul codului numeric prezentat în cartea lui Dan Brown şi dezvăluie semnificaţia altor simboluri, în acest moment crucial al evoluţiei noastre ca civilizaţie.
Această carte nu se referă la căsătoria sau la urmaşii de sânge ai lui Iisus, la greşelile Bisericii sau la întrebarea dacă există sau nu Societatea Prioriei. Ea se referă la evoluţia rasei omeneşti prin semne, simboluri şi secrete.
Însă, dincolo de aceste teme, un motiv major al cărţii este absolut inevitabil: energia divină feminină. Romanul pledează pentru rolul femeii; influenţa feminină este localizată în fiecare crăpătură, în fiecare detaliu, incontestabil, al lucrării lui Dan Brown.

Cartea Semne, simboluri şi secrete, decodificarea Codului lui Da Vinci le oferă cititorilor o perspectivă mai profundă şi o acceptare mai vastă a evoluţiei pe care o trăieşte lumea - acum şi în anii ce vor urma. Cheia romanului Codul lui Da Vinci este energia feminină, care îşi reclamă puterea. De aceea, dacă un bărbat - Dan Brown - a trebuit să scrie Codul lui Da Vinci, este natural ca o femeie să îl decodifice.

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5
cred ca citind cartile scrise de CARMEN HARRA poti sa iti schimbi modul de a gandi si viata .

Titluri de aceiași autori

8,50 lei
10,00 lei (-15%)
25,50 lei
30,00 lei (-15%)
25,50 lei
30,00 lei (-15%)
13,60 lei
16,00 lei (-15%)
21,25 lei
25,00 lei (-15%)
73,95 lei
87,00 lei (-15%)
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.