Karma de fiecare zi

Karma de fiecare zi
-15%
Editura:
Anul publicării: 2007
Pagini: 258
Format: 14 x 20
Categoria: Spiritualitate
Preț: 25,50 lei
30,00 lei (-15%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Nascuta in România, in Bistri]a, Carmen Harra (Carmen Mure[an) a absolvit scoala de arte din Bucure[ti `n 1978, apoi a ob]inut Ph.D. la Albert University. Este psiholog având un master la Somerset University.
Carmen Harra [i-a `nceput cariera de cânt\rea]\ [i compozitoare de la 16 ani, `nregistrând 12 albume de muzic\ [i concertând pe scenele [i la televiziunile din: România, Fran]a, Italia, Suedia, Germania, Marea Britanie, Rusia, Ungaria [i Cehoslovacia. Vorbe[te fluent mai multe limbi: român\, englez\, francez\, italian\, german\ [i maghiar\.
S-a mutat `n Statele Unite `n 1983 [i a devenit una din cele mai mari clarv\z\toare ale timpurilor noastre. ~n prezent tr\ie[te la New York `mpreun\ cu so]ul ei [i cei trei copii.

Carmen Harra este o persoan\ metafizic intuitiv\, combinând puterile sale psihice `nn\scute cu o orientare foarte pragmatic\ [i o solid\ `n]elegere a rolului karmei `n via]a noastr\, ofer\ o p\trundere interioar\, o clarviziune care `i ajut\ pe clien]ii [i studen]ii s\i s\ ia decizii `n cuno[tin]\ de cauz\ pentru a `mbun\t\]i calitatea vie]ilor lor.
Specialitatea lui Carmen este capacitatea ei de a combina t\râmurile psihologiei cu cele ale metafizicii. Dându-i-se aceast\ capacitate, Carmen a avut succese mari `n special `n colabor\rile ei cu psihiatri, psihologi [i al]i doctori, `n vindecarea bolilor min]ii [i spiritului. Este hipnoterapeut atestat, a studiat metafizica [i este un foarte cunoscut medium, astrolog, numerolog [i astrofiziognomist. Capacit\]ile intuitive ale lui Carmen au fost folosite atât pentru a detecta bolile, cât [i pentru a g\si obiecte pierdute, ori a prezice evenimente karmice majore `n diferite p\r]i ale lumii.


Născută în România, în Bistriţa, Carmen Harra (Carmen Mureşan) a absolvit Şcoala de arte din Bucureşti în 1978, apoi a obţinut Ph.D. la Albert University. Este psiholog având un master la Somerset University.
Carmen Harra şi-a început cariera de cântăreaţă şi compozitoare de la 16 ani, înregistrând 12 albume de muzică şi concertând pe scenele şi la televiziunile din: Romania, Franţa, Italia, Suedia, Germania, Marea Britanie, Rusia, Ungaria şi Cehoslovacia.
Vorbeşte fluent mai multe limbi: română, engleză, franceză, italiană, germană şi maghiară.
S-a mutat în Statele Unite în 1983 şi a devenit una din cele mai mari clarvăzătoare ale timpurilor noastre. în prezent trăieşte la New York împreună cu soţul ei şi cei trei copii.

Carmen Harra este o persoană metafizic intuitivă, combinând puterile sale psihice înnăscute cu o orientare foarte pragmatică şi o solidă înţelegere a rolului karmei în viaţa noastră, oferă o pătrundere interioară, o clarviziune care îi ajută pe clienţii şi studenţii săi să ia decizii în cunoştinţă de cauză pentru a îmbunătăţi calitatea vieţilor lor.
Specialitatea lui Carmen este capacitatea ei de a combina tarâmurile psihologiei cu cele ale metafizicii. Dându-i-se această capacitate, Carmen a avut succese mari în special în colaborările ei cu psihiatri, psihologi şi alţi doctori, în vindecarea bolilor minţii şi spiritului. Este hipnoterapeut atestat, a studiat metafizica şi este un foarte cunoscut medium, astrolog, numerolog şi astrofiziognomist. Capacităţile intuitive ale lui Carmen au fost folosite atât pentru a detecta bolile, cât şi pentru a găsi obiecte pierdute, ori a prezice evenimente karmice majore în diferite părţi ale lumii.

A fost invitată la multe emisiuni de televiziune, inclusiv The Today Show, Good Day New York, Let’s Talk, Fox News şi Channel 11 Morning Show, unde apariţiile ei au înregistrat cele mai mari ratinguri. în timpul unei apariţii în emisiunea Good Day New York s-au înregistrat un număr de 300 de apeluri telefonice în numai 3 minute de emisiune. Cursurile ţinute de ea la The Learning Annex despre dezvoltarea intuiţiei au fost vândute cu multe luni în avans.

Autoarea cărţii Karma de fiecare zi este una dintre marile clarvăzătoare ale zilelor noastre, un adevărat “consilier karmic”. Fiind “dăruită” astfel, a ajuns să ajute preşedinţi, prime doamne (soţii de preşedinţi), directori de pe Wall Street, alteţe regale şi celebrităţi de la Hollywood. A prezis colapsul Uniunii Sovietice, moartea lui John Kennedy Jr., scandalul preşedintelui Clinton şi evenimentele karmice majore din toată lumea cu o acurateţe mai mare de 90%.

Acum, în Karma de fiecare zi, vă învită să vă îmbarcaţi pentru o călătorie a vindecării şi a iluminării şi să începeţi să vă trăiţi viaţa, care este numai şi numai a voastră. Trecând prin propria-i biografie spirituală (începând cu experienţa unei morţi clinice în copilărie), prin poveştile clienţilor săi şi prin predicţiile privind evenimentele ce au să vină, veţi fi inspiraţi să începeţi propria voastră evoluţie spirituală. Prin puternice meditaţii special create, prin rugăciuni şi vizualizări, ea vă poate ajuta să vă rezolvaţi problemele strict personale, chiar adânc înrădăcinate, ori modurile autodistructive de a gândi şi de a vă comporta.

Unică printre cărţile despre creşterea spirituală şi vindecare, Karma de fiecare zi acordă o importanţă specială puterii energiei karmice din voi care aşteapă să fie “atinsă” şi vă spune cum să o eliberaţi, inclusiv cum să:

* Accesaţi lumea invizibilă a spiritelor şi a luminii
* Auziţi mesajele de la ghidul vostru spiritual
* Creaţi relaţii karmice
* Vindecaţi răni karmice şi să vă îmbunătăţiţi sănătatea fizică şi emoţională
* Descoperiţi scopul karmic al vieţii voastre
* Aduceţi energie proaspătă, pozitivă şi echilibrată în lumea voastră de fiecare zi


Majoritatea dintre noi ne trăim întreaga viaţă, în cel mai bun caz, cu un vag simţ al insatisfacţiei pe care până şi marea faimă ori bogăţia par incapabile să ni-l şteargă din minte. Această carte ne arată o altă cale. Lecţiile pe care Carmen Harra le-a învăţat de la “Lumea Invizibilă” şi pe care le împărtăşeşte acum, vă vor lumina calea spre o viaţă transformată şi pe deplin implinită în “Lumea Vizibilă”, începând aici şi acum.

“Karma de fiecare zi este un manual practic de transformare şi evoluţie personală. Este uşor de urmat şi poate să aducă schimbări majore în viaţa voastră, pentru binele vostru.” — Deepak Chopra, Autorul cărţii "Cum să-l cunoşti pe Dumnezeu"

“Prin intermediul lui Carmen, cineva poate să vadă invizibilul, poate să creadă incredibilul şi să primească imposibilul” — Candice Bergen, actriţă câştigătoare a premiului Emmy

“Carmen Harra este o clarvăzătoare dăruită. Când mi-a spus ce urma să se întâmple în viaţa mea, cu multe luni înainte, şi, urmărind cum cu fiecare zi ce trecea predicţiile ei se realizau, mi s-a părut absolut incredibil. Era de parcă ea scrisese acest scenariu înainte ca evenimentele să se petreacă. Este de remarcat nivelul ei deosebit de clarvedere. Carmen dăruieşte încredere şi iubire.” — Pamela D. Hayes, Avocat şi consilier în campania electorală a doamnei Hillary Clinton

“Carmen Harra este o clarvăzătoare înţeleaptă. Ea înţelege universul şi forţele care îl pun în mişcare. Am avut-o invitată în emisiunile mele de nenumărate ori, iar publicul a desemnat-o drept unul din cei mai cunoscuţi şi doriţi invitaţi ai mei.” — Dorie Klissas, Moderatoare şi producătoare a emisiunii "Let's Talk" –“Hai să vorbim”


“Karma de fiecare zi este un ghid transformator şi practic de vindecare a rănilor vechi şi de restaurare a relaţiilor personale, un instrument terapeutic pe care îl recomand pacienţilor mei” — Dr. Jane Greer, Autor al cărţii "Cum ai putut să-mi faci una ca asta?”

“Un terapeut extraordinar… Ea vede atât unde ai fost, cât şi spre ce direcţie te îndrepţi, devenind cel mai important ghid pentru a te înţelege pe tine însuţi, şi astfel, să te ajuţi să evoluezi spiritual şi emoţional.” — Martin Hopper, Director Modă la revista "Elle"

“Carmen are un dar care depăşeşte cu mult darurile altor clarvăzători. Darul ei de a comunica prin mijloace metafizice este ceva ce nu am văzut până acum. Clarvederea şi înţelegerea ei instantanee sunt uluitoare.” — Lynne White, "Channel 11 Morning Show" (New York)“Karma de fiecare zi este punctul culminant al muncii mele de o viaţă. Este un mod de a împărtăşi lecţiile pe care le-am dobândit din Lumea Invizibilă aducându-le în prim plan pentru voi, pe tărâmul vizibil. Aceste lecţii au de-a face întru totul cu karma, cu gândurile şi acţiunile noastre zilnice şi cu felul în care acestea sunt legate de relaţiile noastre, de sănătatea noastră şi de ţelurile noastre în viaţă. Karma de fiecare zi te va ajuta să te vindeci, te va ajuta să-ţi creezi o viaţă mai bună şi o stare de spirit echilibrată, sigură, şi plină de încredere. îţi va arăta că viaţa n-are de-a face cu cât de mult trăieşti sau cu cât de mult agoniseşti, ci cu ceea ce aduci tu vieţii, cu legământul tău spiritual. Te va purta într-o călătorie de autodescoperire care va deschide total percepţia ta, astfel încât să fii liber să faci ceea ce noi toţi suntem meniţi de fapt să facem: să te bucuri şi să sărbătoreşti nepreţuitul dar care este viaţa. “

– Carmen HarraKarma de fiecare zi a fost tradusă în peste 25 de limbi înainte de a fi tradusă în limba maternă a autoarei. Traducătorul acestei prime ediţii în româneşte este Ioan Gyuri Pascu.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

Created in 0.2768 sec