Educatie civica clasa a IV-a. Auxiliar pentru elevi si cadre didactice

Educatie civica clasa a IV-a. Auxiliar pentru elevi si cadre didactice
-10%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Educatie civica
Preț: 6,30 lei
7,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Lucrarea este conceputa in concordanta deplina cu programa scolara. Pentru fiecare tema din programa, auxiliarul cuprinde cateva texte, suport pentru desprinderea informatiei, o sinteza clara si aacesibila a elementelor de continut, exercitii aplicative variate, atractive, jocuri, extrase din Conventia privind Drepturile Copilului. In finalul auxiliarului este prezentata o selectie de lecturi in care elevii pot gasi modele de comportare.
Toate exercitiile propuse solicita participarea intensa a elevului, punandu-l in situatii variate de invatare, de apreciere, de actiune, in grup sau individual. Desenele frumoase si bine alese, ca si schemele clare contribuie la realizarea obiectivelor acestei discipline.
Elevul nu mai are nevoie de alt caiet, deoarece la fiecare tema de studiu sunt rezervate spatii pentru rezolvarea cerintelor si pentru notite.

Autori: Viorica Paraiala, Dumitru D. Paraiala, Aglaia Buduroi
Format: 123.5x16.5 cm
Anul publicarii: 2010
Pagini: 56 Pentru a vedea fragmente din carte dati click pe imaginea de mai jos: Educatie civica clasa a IV-a. Auxiliar pentru elevi si cadre didactice

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1007 sec