Evaluarea nationala si admiterea in liceu 2011-2012. Limba si literatura romana

Evaluarea nationala si admiterea in liceu 2011-2012. Limba si literatura romana
-25%
Editura:
Anul publicării: 2011
Preț: 7,22 lei
9,63 lei (-25,03%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prin cele 50 de teste complexe propuse, lucrarea de fata ofera o imagine sintetizatoare asupra materiei studiate in gimnaziu, reusind sa acopere cerintele programei in vigoare si ale programei de limba si literatura romana pentru examen. Instrument de lucru la indemana profesorilor si a elevilor, acest auxiliar didactic se adreseaza, in primul rand, absolventilor care se pregatesc pentru examenul de evaluare nationala si admitere in liceu.

Cartea se dezvaluie linear, dar inlesneste si o abordare modulara, pe probleme, in acti vitatea la clasa, vizand toate laturile disciplinei: limba romana (fonetica, lexic, morfo sintaxa, semantica), elemente de teorie literara si stilistica, lecturi literare. Profesorii vor gasi in lucrare suficiente puncte de sprijin pentru a-si ordona demersul didactic. Variantele de subiecte, insotite de bareme de corectare si de notare, pot fi utilizate in cadrul evaluarii de parcurs si/sau al celei sumative, dar si individual, de catre elevi.

Lucrarea poate fi utilizata pentru evaluarea de la finalul clasei a VIII-a – componenta a portofoliului educational prevazut de noua lege a invatamantului.

Numar pagini: 232
Anul aparitiei: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1499 sec