Limba si literatura romana bacalaureat 2012 si admitere in invatamantul superior

Limba si literatura romana bacalaureat 2012 si admitere in invatamantul superior
-28%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Bacalaureat
Preț: 21,53 lei
29,90 lei (-27,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Lucrarea se adreseaza publicului scolar interesat de limba romana, mai ales din perspectiva pregatirii pentru examenul de bacalaureat si pentru admiterea in invatamantul superior, si se deosebeste de alte ghiduri si auxiliare scolare prin faptul ca ofera un model inedit de abordare a continutului avut in vedere de programa scolara.

Cartea pune la dispozitia celor interesati, intr-o forma sistematica, usor de insusit, o varianta de lucru care vizeaza un demers in trei trepte: conceptual, al reprezentarii schematice si al studiului aprofundat. Schemele si fisele recapitulative devin instrumente de lucru care asigura aproprierea conceptelor teoretice si transformarea acestora in competente de intelegere, de investigare si de comentare a fenomenului literar. Astfel, schemele sunt folosite atunci cand se analizeaza probleme legate de: elementele si functiile comunicarii, stilurile functionale, conceptele comunicarii artistice. In fisele recapitulative, sunt discutate succint, schematizat, creatii reprezentative ale autorilor canonici, reluate apoi in modele de comentarii, de eseuri structurate pentru studiul aprofundat.
Sunt reproduse tipuri de subiecte date la examenul de bacalaureat la proba scrisa, insotite de baremele de corectare si de notare.


Autor: Miorita Baciu-Got , Rodica Lungu 
Format: 16.5 x 23,5 cm
Numar pagini: 256
Aparitie: 2011

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1497 sec