HARTA SUCCESULUI

HARTA SUCCESULUI
-30%
Editura:
Anul publicării: 2006
Categoria: Altele
Preț: 15,40 lei
22,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Prezentare:

Succesul este dificil de definit. Multi il echivaleaza cu bogatia, puterea si fericirea. Dar adevaratul succes nu e ceva ce achizitionezi sau ceva ce "iti iese". E mai degraba o calatorie pe care o intreprinzi de-a lungul intregii vieti. "Definitia succesului nu este identica pentru doi indivizi... procesul, cu toate acestea, este acelasi pentru oricine", afirma John C. Maxwell.
In stilul sau deja bine cunoscut, autorul ofera perspective unice asupra succesului. Scotand la iveala o definitie care iti pune succesul real la indemana, te motiveaza sa fii perseverent in provocarea de a-ti atinge visele.

Autorul demonstreaza faptul ca

* a-ti cunoaste scopul vietii,

* a te perfectiona necontenit pentru a-ti atinge potentialul maxim,

* a-ti ajuta semenii

sunt cheile succesului.

Succesul nu este rezervat celor care dispun de resurse financiare sau de talente speciale. Este la indemana tuturor celor dornici sa invete cateva principii practice pe care sa le respecte apoi zi de zi. In Harta succesului, John Maxwell insoteste cititorul la fiecare pas pana cand este echipat cu propria harta care il va ghida in restul calatoriei de-o viata. Acesta va afla cum sa faca bagajele, ce tovarasi de drum sa isi aleaga, cum sa evite ocolurile si sa construiasca relatii profesionale relevante. Autorul a inclus intrebari profunde si exercitii care vor ajuta cititorul sa isi concentreze gandirea si sa isi planifice atent abordarea propriei calatorii catre succes.
Harta succesului este instrumentul nepretuit care va va purta pe drumul ce v-a fost harazit si va va ghida mereu inainte pentru a va trai visele si a va atinge scopul.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1641 sec