TOTUL DESPRE LIDERI, ATITUDINE, ECHIPA, RELATII

TOTUL DESPRE LIDERI, ATITUDINE, ECHIPA, RELATII
-30%
Editura:
Anul publicării: 2011
Categoria: Carti diverse
Preț: 17,50 lei
25,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

* Descatusati-va potentialul de lider! Indiferent cine sunteti, puteti fi lider si o puteti face chiar foarte bine.

* Atitudinea va poate purta pe aripile succesului sau va poate dobori la pamant, impreuna cu oamenii pe care ii conduceti. Atitudinea pozitiva a unei echipe nu garanteaza obtinerea succesului, dar atitudinea negativa va atrage, fara indoiala, distrugerea acesteia.

* Nu pierdeti vremea cu lucrurile pe care le puteti realiza singuri! Liderii care au o echipa bine instruita se bucura de un avantaj extraordinar, propulsandu-se astfel spre urmatorul nivel.

* Talentul de a conduce se bazeaza pe relatiile interumane. Succesul in toate domeniile vietii se naste din succesul relatiilor pe care le avem cu semenii nostri.

Iata afirmatiile cheie care constituie fundamentul teoriilor lui John Maxwell, expuse concis si limpede in aceasta noua carte, ce trece in revista nu numai toate fatetele succesului personal, dar si modul in care putem inrauri dezvoltarea personala si evolutia benefica a celor care ne inconjoara, adevarata misiune pe care o avem de indeplinit.

In viata, si implicit in stiinta conducerii, totul se invata. Iar John C. Maxwell ne ofera, din nou, principii inovatoare, care au trecut deja testul timpului si care ne vor ajuta sa ne infrangem cu usurinta limitele.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.3015 sec