Leadership de aur. Lectii invatate intr-o viata de lider

Leadership de aur. Lectii invatate intr-o viata de lider
-30%
Editura:
Anul publicării: 2010
Categoria: Carti diverse
Preț: 24,50 lei
35,00 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

LIDERII INTELEPTI INVATA DIN PROPRIILE GRESELI.
LIDERII CEI MAI INTELEPTI INVATA DIN GRESELILE ALTORA SI DIN SUCCESELE LOR.

John C. Maxwell extrage o serie de idei esentiale pe care le prezinta in aceasta lucrare sub forma unor pepite de intelepciune. Cu totii ne dorim sa fim lideri mai buni, care sa se poata descurca in orice situatie si cu orice fel de angajati. Sfaturile oferite de John C. Maxwell provin dintr-o viata plina de succese si esecuri analizate si insusite in timpul calatoriei sale pe drumul leadershipului.
El ofera explicatii si exercitii practice detaliate pentru cei care vor sa indrume alti lideri. Astfel, nu numai ca poti deveni mai bun in activitatea ta de leadership, ci vei fi capabil sa ii ajuti si pe cei care accepta provocarea de a deveni mai performanti si mai eficienti in viata lor profesionala.
O putere de influenta mai mare, o comunicare mai buna la toate nivelurile, o capacitate ridicata de a percepe realitatea sunt calitati pe care orice lider ambitios si inteligent doreste sa le aiba. Iar Leadership de aur este ghidul perfect pentru atingerea acestor obiective - precum si a multor altora - in doar sase luni.

Anul aparitiei: 2010
Nr. pag: 328

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1065 sec