Istoria Cartilor
69,30 lei
77,00 lei (-10%)

Istoria Cartilor

Istoria Cartilor
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Tratat
Preț: 69,30 lei
77,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Istoria cartilor descrie evolutia si influenta cartilor in lume, de la tablitele cuneiforme din Sumer si dezvoltarea caracterelor mobile pana la revolutia informatica din timpurile moderne.

Timp de 2 500 de ani, cartile au fost folosite de oameni pentru a guverna, a consemna istoria, a venera, a educa si a distra. Acest volum bogat ilustrat exploreaza una dintre cele mai versatile, folositoare si durabile tehnologii inventate vreodata. Istoria cartilor descrie evolutia si influenta cartilor in lume, de la tablitele cuneiforme din Sumer si dezvoltarea caracterelor mobile pana la revolutia informatica din timpurile moderne.

Printre ilustratiile alese cu grija pentru aceasta carte, veti vedea codexurile maiase, suluri de papirus egiptene, manuscrise medievale cu anluminuri, capodopere ale tiparului timpuriu realizate de Gutenberg si Aldus Manutius, atlase din epoca marilor calatori si exploratori, abecedare si carti pentru copii, cartulii de 10 centi si volume manga, o serie de romane, de la Don Quijote pana la Level 26, primul "roman-digi" din lume, si multe altele.

O desfatare pentru iubitorii cartilor traditionale si totodata o sursa de inspiratie pentru cei fascinati de noile tehnologii electronice, acest volum, realizat in conditii deosebite, celebreaza puterea si magia permanenta a cartilor.

Nr. de pagini: 224
Anul aparitiei: 2011
Format: 25, 4x19

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1228 sec