ISTORIA FILOSOFIEI, VOL. I GRECIA SI ROMA, EDITIE CARTONATA

ISTORIA FILOSOFIEI, VOL. I GRECIA SI ROMA, EDITIE CARTONATA
-25%
ISBN: 973-571-554-0
Editura:
Anul publicării: 2008
Pagini: 544
Categoria: Filosofie
Preț: 67,43 lei
89,90 lei (-24,99%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

ISTORIA FILOSOFIEI, VOL. I GRECIA SI ROMA, EDITIE CARTONATA
Istoria filosofiei scrisa de Frederick Charles Copleston isi merita cu prisosinta titlul, dat fiind ca cele unsprezece volume din care e compusa acopera tot ce se afla intre presocratici si existentialism. Efervescenta de idei nascuta din gandirea greaca este prezentata intr-un stil britanic, echidistant si echilibrat.

Prezentul volum cuprinde o tratare unitara a filosofiei grecesti si a celei din lumea elenistica. Opiniile si vietile filosofilor nu sunt infatisate ca si cum ar fi rasarit autonom, concretizata prin frecventarea surselor si citarea lor masiva.

�Cu greu am accepta ca cineva este �cultivat� daca nu dispune, cat de cat, de o cunoastere a istoriei; cu totii recunoastem ca o persoana ar trebui sa stie ceva despre istoria tarii sale, despre dezvoltarea politica, sociala si economica a acesteia, despre realizarile literare si artistice de preferat in contextul mai larg al istoriei europene si, intr-o anumita masura, al istoriei universale. [...] Pe langa acestea, daca de la un o

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1675 sec