Literatura romana pentru examenul de Bacalaureat. Concepte literare (operationale), eseuri, interpretari de texte

Literatura romana pentru examenul de Bacalaureat. Concepte literare (operationale), eseuri, interpretari de texte
-18%
Editura:
Anul publicării: 2004
Categoria: Bacalaureat
Preț: 8,20 lei
10,00 lei (-18%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Stimati elevii
Cartea de fata cuprinde:
TOTUL DESPRE BACALAUREAT (Literatura romana).
Prin abordarea problematicii din perspectiva programei actuale de bacalaureat si prin ordonarea materiei, lucrarea pe care v-o oferim faciliteaza in mod exemplar recapitularea, aprofundarea, nuantare a si fixarea materiei pentru obtinerea unor performante la examen.
Capitolul 1 cuprinde CONCEPTELE OPERA TIONALE - prezentate in ordine alfabetica pentru a se asigura accesibilitatea - sunt ilustrate cu' texte reprezentative, determinand intelegerea exacta si posibilitatea aplicarii pe alte texte ("la prima vedere"). Extinderile explicative iau, cand continutul conceptului reclama aceasta, forma unui eseu demonstrativ largumentativ.
Capitolul II cuprinde ESEURI STRUCTURATE dupa modelele lansate de S.N.E.E. (Serviciul National de Evaluare si Examinare). Tematica variata ca si sugestiile de redactare ofera fiecarui elev o modalitate de verificare, de adaptare a cunostintelor si de creare a competentelor specifice impuse de examen.
Capitolul III - prin INTERPRETARI DE TEXTE EMINESCIENE se realizeaza un exercitiu de intelegere profunda a unor opere fundamentale. Perceperea sensurilor si comentarea unor structuri expresive, specifice operei literare, devin esentiale pentru proba de limba si literatura romana (examenul oral si scris).
Avand convingerea ca aveti in aceasta carte un instrument sigur depregatire, va uram
SUCCES DEPLINI

Nr. de pagini : 202
Anul aparitiei : 2004

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1139 sec