Marieta Dumitrache, Sindroame si boli sistemice cu manifestari oculare

Marieta Dumitrache, Sindroame si boli sistemice cu manifestari oculare
-8%
Editura:
Anul publicării: 2014
Categoria: Oftalmologie
Preț: 56,99 lei
61,95 lei (-8,01%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Prezentare: Lucrarea, deosebit de originala prin tematica abordata, stilul foarte schematic si sintetic, se adreseaza atat medicilor oftalmologi, cat si celorlalti medici de diferite alte specialitati care se confrunta in activitatea lor curenta cu manifestarile oculare ale celor mai frecvente sindroame si boli sistemice. Pe langa principalele astfel de sindroame prezentate in ordine alfabetica, sunt trecute in revista si sindroamele hereditare, congenitale, dobandite, precum si bolile sistemice cu implicare la nivelul globului ocular si al anexelor acestuia. Un capitol separat este dedicat sindroamelor neurologice, iar spre final nu sunt uitate nici semnele oculare, cat si cele generale in sindroame.

Cuprins: Sindroame cu manifestari oculare. Sindroame hereditare si congenitale cu implicare oculara. Sindroame si boli sistemice dobandite cu afectare oculara. Sindroame care afecteaza anexele globului ocular. Sindroame care afecteaza globul ocular. Sindroame neurologice cu manifestari oculare. Semne oculare in sindroame. Semne generale in sindroame cu manifestari oculare.

Adresabilitate: Medici specialisti in oftalmologie, rezidenti, medici de alte specialitati, medici de familie, studenti in medicina.Anul aparitiei: 2014
Numar pagini: 596
Formatul cartii:
16/70x100
Brosata

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1223 sec