Ultimul bal la Sarpele Rosu

Ultimul bal la Sarpele Rosu
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Proza diversa
Preț: 27,00 lei
30,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

In romanul „Ultimul bal la Sarpele Rosu", Dinu Sararu pune in evidenta tot ce are mai perfid lumea politica. „Toata colcaiala in care ne zbatem si pe care o regasim in romanul lui Dinu Sararu este aceea a lipsei unui lider intr-o Romanie care a avut mari oameni politici. Romania nu are oameni politici, ci lichele amuzante, lichele inteligente, lichele mai pitoresti sau mai scarboase si prosti cu duiumul", a spus academicianul Razvan Theodorescu.

Sapte ani pentru un volum

Ion Cristoiu a avertizat ca in aceasta carte nu exista niciun cuvant despre ideologie, despre vointa populara sau despre electorat. „Veti gasi: preocupari pentru licitatii trucate, pentru comisioane, preocupari despre cum sa-l chemam pe ala la Parchet in campania electorala, ca sa vina cu bani si la noi, preocupari ale oamenilor de afaceri de a juca la mai multe capete",

Ion Cristoiu.

„M-am chinuit sapte ani cu cartea asta. Sapte ani am tras de mine ca de un caine. Nu mai aveam speranta s-o mai vad tiparita. Am scris-o greu. Am scris-o, ca pe toate cartile mele, cu propria mea experienta de viata, calcat in picioare, ca toata lumea, de viata pe care m-am straduit s-o descriu", a spus scriitorul Dinu Sararu (79 de ani). „Am aceasta ingamfare olteneasca: m-am racorit scriind «Ultimul bal la Sarpele Rosu». S-ar putea sa va racoriti si dumneavoastra, citind aceasta carte", i-a indemnat Dinu Sararu pe cititorii sai.

"Terminand de furat, rechinii incep sa se manance intre ei. Oamenii de afaceri au ajuns sa se trimita unii pe altii in arest preventiv."


Anul aparitiei: 2011
Nr.pagini: 416

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review

Titluri de aceiași autori

26,24 lei
34,99 lei (-25,01%)
45,00 lei
50,00 lei (-10%)
36,00 lei
40,00 lei (-10%)
36,00 lei
40,00 lei (-10%)
Created in 0.1067 sec