Automasajul Chi - metoda taoistă de reîntinerire

Automasajul Chi - metoda taoistă de reîntinerire
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 160
Format: 15.5x24cm
Preț: 32,70 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Automasajul Chi - metoda taoistă de reîntinerire - Mantak Chia. Automasajul Chi.

Toate tipurile de masaj occidental sunt masaje care se realizează în principiu asupra muşchilor. Masajul occidental este total diferit de masajul cu energie Chi. Tao al reîntineririi foloseşte propria energie internă, energia Chi, pentru a fortifica şi întineri organele de simţ (ochii, urechile, nasul, limba, dinţii, pielea) şi organele interne.
Aceste tehnici au o vechime de aproximativ cinci mii de ani şi până de curând erau secrete foarte bine păzite, transmise de maestru unui grup restrâns de discipoli. În prezent, Maestrul Mantak Chia a reconstituit metoda completă a Masajului Chi şi a organizat materialul într-o secvenţă logică astfel încât, odată ce vă este prezentat, veţi avea nevoie doar de cinci până la zece minute de practică zilnică. În scurt timp veţi observa îmbunătăţirea multor aspecte, incluzând tenul, vederea, auzul, sinusurile, gingiile, dinţii, limba şi vigoarea în general.
În Tao al reîntineririi, fluxul Chi-ului este foarte important. Fără a realiza circulaţia Chi-ului în partea pe care o masaţi, nu este decât o simplă atingere sau un masaj obişnuit.
Esenţa oricărui program de autodezvoltare este practica continuă. Desigur, este nevoie de un anumit grad de disciplină interioară pentru a practica exerciţiile din această carte în mod regulat, preferabil zi de zi. Însă un principiu de bază al Taoismului este flexibilitatea, adaptarea la circumstanţele naturale. Aşadar, concepeţi un program de exersare flexibil; adaptaţi-l la programul dumneavoastră personal. Practicaţi câte exerciţii puteţi, conform timpului de care dispuneţi. Exerciţiile constituie instrumente minunate pentru relaxare şi stare de bine, nu o altă sarcină împovărătoare şi generatoare de resentimente sau culpabilitate. Folosiţi-vă creativitatea pentru a le încorpora în stilul personal de viaţă. Bucuraţi-vă de modul în care funcţionează organismul dumneavoastră, de înfăţişarea pe care o aveţi şi de senzaţia pe care o simţiţi ca persoană mai fericită, mai calmă, mai plină de vitalitate şi mai atrăgătoare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.2062 sec