Surâsul cosmic interior - surâsul vindecă corpul

Surâsul cosmic interior - surâsul vindecă corpul
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 54
Format: 14.5x20.5cm
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Surâsul cosmic interior - surâsul vindecă corpul - Mantak Chia. Surâsul cosmic interior.

Surâsul Interior reprezintă o puternică meditaţie de relaxare şi de vindecare interioară. Relaxarea profundă elimină tensiunile fizice şi mentale care pot provoca blocaje energetice şi un Chi negativ. Surâsul Interior amplifică energia organelor şi glandelor, forţa noastră vitală şi calmează şi concentrează inima/mintea. Această practică ne face mai conştienţi de corpul şi de fiinţa noastră interioară, deoarece învăţăm să comunicăm cu organele, glandele, coloana vertebrală şi alte părţi specifice ale corpului, precum şi cu sufletul nostru. Taoiştii au descoperit că conştiinţa îşi are rădăcina nu numai în creier, ci şi în organele vitale şi, în sensul mai subtil, în fiecare dintre celule.
Surâzând organelor interne şi mulţumindu-le pentru munca pe care o efectuează, vom redeştepta în cele din urmă inteligenţa corpului. Adesea pierdem atât de mult contactul cu propriul corp şi cu emoţiile noastre, încât observăm apariţia dizarmoniei interioare doar atunci când aceasta se manifestă deja ca o boală gravă.
Practicarea zilnică a Surâsului Interior ne oferă un moment favorabil pentru a privi spre interiorul corpului, pentru a păstra legătura cu organele interne, cu Chi-ul, respiraţia şi emoţiile noastre. Atunci vom putea remedia problemele încă de la începutul lor, reuşind astfel mai uşor să “le stârpim din rădăcină".

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.0971 sec