Fuziunea celor cinci elemente - meditaţii de bază şi avansate pentru transformarea emoţiilor negative

Fuziunea celor cinci elemente - meditaţii de bază şi avansate pentru transformarea emoţiilor negative
Editura:
Anul publicării: 2006
Pagini: 224
Format: 15.5x24cm
Preț: 38,15 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil

DESCRIERE

Fuziunea celor cinci elemente - meditaţii de bază şi avansate pentru transformarea emoţiilor negative - Mantak Chia. Fuziunea celor cinci elemente.

Fuziunea celor cinci elemente este primul nivel de meditaţie din practica taoistă cunoscută şi sub denumirea de Fuziunea celor cinci forţe din univers. Reprezintă începutul Alchimiei interne, un proces ştiinţific prin care obţineţi controlul asupra energiilor din propriul univers interior pentru a se putea stabili o conectare cu energia uriaşă a universului din afara corpului. Această energie îşi găseşte utilizarea în autovindecare, în viaţa de zi cu zi şi în atingerea scopurilor spirituale. Meditaţia Fuziunii constituie primul pas în a învăţa cum să controlaţi generarea şi curgerea energiilor emoţionale, mentale şi fizice din corp. Practica vă învaţă cum să localizaţi şi să dizolvaţi energiile negative ascunse în interiorul corpului dumneavoastră. Cu ajutorul teoriei taoiste a celor cinci elemente se stabileşte o conectare între cele cinci simţuri externe - ochi, limbă, gură, nas, urechi - şi cele cinci emoţii principale - furie, ură, îngrijorare, tristeţe şi frică. Odată ce emoţia negativă este identificată, împreună cu organul în care este depozitată, ea poate fi controlată.
Meditaţia Fuziunii vă arată pas cu pas modul în care emoţiile negative sunt îndepărtate din organe. Emoţiile negative nu sunt nici suprimate, şi nici exprimate. În loc de aceasta, energia negativă este adusă în anumite puncte din corp în care este neutralizată, purificată şi apoi transformată cu uşurinţă înapoi în energia dumneavoastră originală, pozitivă şi creativă. Marele secret al cristalizării şi înmagazinării a propriei energii pozitive originare într-o perlă misterioasă este dezvăluit pentru prima dată în formula alchimică a Fuziunii. Această perlă este esenţa energiei forţei noastre vitale sau a Chi-ului. Ocupă un loc central în hrănirea corpului fizic şi, mai târziu, în hrănirea sufletului sau a corpului energetic
În practica avansată a Fuziunii, corpul dumneavoastră sufletesc/energetic devine foarte uşor de controlat şi puterea sa poate fi echilibrată, mărită şi extinsă pentru a se conecta cu esenţa energiilor Pământului şi stelelor. Practica Fuziunii celor cinci elemente constituie pasul esenţial către dezvoltarea completă din punct de vedere emoţional şi spiritual. În această lucrare folositoare şi plină de informaţii, Maestrul Mantak Chia vă ghidează pas cu pas pentru a deveni o persoană echilibrată emoţional, controlată şi puternică, oferindu-vă în acelaşi timp cheia spre o existenţă nemuritoare.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1050 sec