Nei Kung-ul Măduvei Osoase - Chi Kung-ul Cămăşii de Fier III

Nei Kung-ul Măduvei Osoase - Chi Kung-ul Cămăşii de Fier III
Preț: 14,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2005
Pagini: 54
Format: 14.5x20.5cm

DESCRIERE

Nei Kung-ul Măduvei Osoase - Chi Kung-ul Cămăşii de Fier III - Mantak Chia. Nei Kung-ul Măduvei Osoase.

În această carte veţi găsi toate informaţiile necesare pentru a începe practicarea Nei Kung-ului Măduvei Osoase, care reprezintă un sistem de menţinere a sănătăţii dezvoltat de străvechii maeştri taoişti pentru cultivarea puterii interne. Ei au descoperit că prin procesul de absorbţie a energiei în oase, măduva osoasă se poate revitaliza pentru a purifica sângele şi a fortifica forţa vitală internă. Mulţi terapeuţi au cercetat aceste metode, cunoscute ca metode de creştere a rezistenţei corpului la îmbolnăviri. În timpurile străvechi, ‘corpul de oţel’ obţinut prin această practică, era considerat o comoară de preţ în domeniul medicinii tradiţionale chineze şi al artelor marţiale.
În zilele noastre beneficiile acestei practici pentru o sănătate robustă sunt cercetate de către promotorii sănătăţii din toate straturile sociale. Metodele taoiste de ‚restabilire’ a măduvei osoase sunt esenţiale în regenerarea corpului, minţii şi spiritului. Aceste secrete nu au fost nici odată dezvăluite până acum, dar publicarea lor în acest moment este necesară pentru a iniţia cunoaşterea maeştrilor în societatea noastră modernă deficitară în energie.
În această carte maestrul Mantak Chia ne dezvăluie pas cu pas practicile predecesorilor săi. Este o lucrare utilă şi bogată în informaţii, scrisă pentru sănătatea şi bunăstarea spirituală a omului contemporan.

REVIEW-URI

Rating general
5 (1 review)
5 stele
1
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs
scrie un review
5

Am nevoie de aceasta care pentru tratare leucemie limfoida cronica

Am nevoie de aceasta care pentru tratare leucemie limfoida cronica. De aceea va rog sa-mi dati si mie o copie a acestei carti. Multumesc din suflet.
Toporiste.
Nu detinem nici o copia a cartii pe care o solicitati
Created in 0.048 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.