Educatie
13,50 lei
15,00 lei (-10%)

Educatie

Educatie
-10%
Anul publicării: 2008
Categoria: Familie
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Educatie de Elen G. White. Se intampla rar, cu adevarat, ca o carte consacrata educatiei sa fie citita de atat de multi oameni sau sa suporte asa de bine testele vremurilor schimbatoare, asa cum a fost cazul lucrarii de fata. Principiile fundamentale, clar desfasurate in acest volum, au facut ca el sa reprezinte, timp de multe zeci de ani, cartea de capatai a zeci de mii de parinti si invatatori. Acum, pentru a creste si mai mult larga sa raspandire si folosire, este publicat ca unul din volumele din seria Christian Home Library, dar fara modificari ale cuvintelor sau paginatiei.
Orice om trebuie sa infrunte realitatile practice ale vietii - ocaziile, responsabilitatile, infrangerile si succesele ei. Cum va face fata acestor experiente, daca va deveni victima sau daca va reusi sa domine imprejurarile, aceasta depinde intr-o mare masura de pregatirea de a le infrunta - de educatia sa.
O carte dedicata parintilor, invatatorilor si studentilor - toti elevi in scoala de pregatire a acestui pamant. Intentia autoarei a fost ca aceasta carte sa-i ajute sa dobandeasca cele mai mari avantaje ale vietii, dezvoltare si bucurie in slujirea de aici si, astfel, o pregatire pentru slujirea mai larga,"cursul superior", deschis fiecarei fiinte omenesti in scoala din lumea viitoare.


Numar pagini: 270
Anul aparitiei: 2008

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1433 sec