Patriarhi si profeti (Prima carte din seria, Istoria umanitatii din perspectiva crestina)

Patriarhi si profeti (Prima carte din seria, Istoria umanitatii din perspectiva crestina)
-10%
Anul publicării: 2011
Categoria: Religie
Preț: 26,10 lei
29,00 lei (-10%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Cartea Patriarhi si profeti, prima din seria Istoria umanitatii din perspectiva crestina, evident, se ocupa de Inceputuri. Cum au aparut universul si lumea noastra? Dar oamenii? Daca Dumnezeu este atotputernic si plin de iubire, de ce exista atata rau in lume? Cum a aparut?
De unde? De ce a prins radacini aici? Cum s-a dezvoltat In timp? Ce masuri a luat Dumnezeu? Iata Intrebari la care vei gasi raspunsuri pe paginile acestei carti.

Mai mult, In viata unor oameni care au trait demult, vei recunoaste probleme cu care ne confruntam si noi azi, dar si prezenta lui Dumnezeu, care conduce toate lucrurile.

Cu siguranta ca, dupa ce vei citi aceasta carte, vei dori si continuarea - celelalte patru volume ale colectiei: Profeti si regi, Viata lui Iisus, Faptele apostolilor si Tragedia veacurilor. Mai mult decat o alta perspectiva asupra istoriei lumii, colectia Iti ofera o perspectiva noua asupra vietii tale si asupra viitorului tau.

CUVANT INAINTE

Volumul de fata, primul dintre cele cinci volume din "Conflictul veacurilor", vine sa imbogateasca tezaurul lucrarilor Spiritului Profetic, publicate in limba romana. Acest volum arunca lumina asupra unui subiect de mare insemnatate si de interes universal, subiect asupra caruia se doreste sa se reverse mai multa lumina.

Lucrarea prezinta adevaruri prea putin cunoscute lumii crestine si, din nefericire, prea mult ignorate.

Avem aici tabloulluptei dintre Dumnezeu si Satana, dintre bine si rau, dintre viata si moarte, dintre puterea lui Dumnezeu si vrajmasul a toata neprihanirea, un spectacol de interes cosmic. Nu tr buie sa facem eforturi mari pentru a ne convinge de faptul ca un asemenea conflict exista. Trebuie numai sa privim la ceea ce se intampla in lume si in. rnicrocosmosul'' atat de profund al sufletului omenesc, al fiintei umane, care este un "univers" in miniatura.

Sfanta Scriptura, Cuvantul lui Dumnezeu revelat oamenilor, infatiseaza marile caracteristici ale acestei lupte si diferitele ei aspec! e si implicatii, care vizeaza mantuirea tuturor acelora ce cred. In e fasurarea ei, exista perioade deosebite, cand aceste probleme capata o importanta unica, irnpunandu-se ca o problema de mare im~ortanta in intelegerea relatiei noastre cu aceste evenimente.

In ciuda adevarurilor Scripturii, din pacate, sunt multi cei ce marturisesc a crede si care totusi sunt mai degraba dispusi sa puna pe seama unor lucruri de domeniul fantasticului acea parte a raportului biblic care deschide orizontului nostru intelegerea pasilor prin care lumea a fost implicata in aceasta mare problema; ar altii, desi evita aceasta pozitie extrema, sunt totusi inclinati sa-I considere ca fiind ceva perimat, lipsit de importanta, tratandu-l cu nepasare si neglijenta.

Dar ce teolog, ce credincios care este preocupat de aceasta problema nu ar dori sa arunce o privire asupra tainicelor cauze care au determinat o astfel de schimbare a directiei? Cine n-ar dori sa patrunda in spiritul ei, sa invete cum sa evite rezultatele ei? Cu astfel de subiecte se ocupa volumul de fata. EI tinde sa lumineze si sa trezeasca interesul fata de acele parti ale Cuvantului lui Dumnezeu care au fost mult timp si de multi neglijate.

Cartea da noi valente fagaduintelor si profetiilor raportului sacru, aparand caile lui Dumnezeu si modul in care Acesta S-a comportat fata de cei razvratiti, infatisand harul cel minunat al lui Dumnezeu in a pune in actiune un plan pentru mantuirea omului pacatos. In acest fel, noi suntem purtati in istoria acestei lucrari, intr-un timp cand planurile si scopurile lui Dumnezeu au fost in mod clar aduse la cunostinta poporului ales al lui Dumnezeu.

Desi trateaza subiecte deosebite, subiecte ce misca profund inimile si trezesc vii emotii, stilul cartii este totusi clar, iar limbajul - simplu si direct.

Anul aparitiei: 2011
Nr. pagini: 764

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1319 sec