Vindecarea cosmică I - Chi Kung-ul cosmic

Vindecarea cosmică I - Chi Kung-ul cosmic
Preț: 35,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2002
Pagini: 294
Format: 17x23.5cm

DESCRIERE

Vindecarea cosmică I - Chi Kung-ul cosmic - Mantak Chia. Vindecarea cosmică.

"Vindecarea Cosmică" este o meditaţie Chi Kung care ne întăreşte şi ne deschide către forţele Naturii şi Universului. Atunci când noi canalizăm energia care ne înconjoară, calea ne dezvăluie multe splendori ale Cosmosului. Suntem o oglindire a luminii şi a energie din univers, aducând în interiorul nostru forţa vitală a soarelui din serul pe care îl respirăm, din alimentele pe care le consumăm şi prin toate organele de simţ. Noi existăm datorită combinaţiei unice care ne înconjoară Această carte ne învaţă să pătrundem în resursele noastre interne şi să canalizăm energia din jurul nostru.
Chi Kung-ul vindecării cosmice reprezintă capacitatea de a absorbi şi transmite chi-ul prin palme, folosind tehnicile Spălarea măduvei osoase, Unirea cerului cu Pământul, Gura de Tigru şi deschiderea degetului arătător.
Învăţăm să activăm meridianele energetice ale corpului.
Această carte reprezintă un ghid practic care foloseşte Chi Kung-ul forţei vidului, meditaţia şi culorile în procesul de auto-vindecare. Vom învăţa să ne conectăm la cele şase direcţii şi galaxii pentru a atrage aceste energii. De asemenea, vom învăţa cum să ne extindem conştiiţa în Univers, acumulând şi dirijând aceste forţe către alte persoane.
Cartea este utilă tuturor celor interesaţi de procesul auto-vindecării şi terapeuţilor, maseurilor, medicilor.

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.073 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.