Daruri ceresti
12,50 lei
14,70 lei (-14,97%)

Daruri ceresti

Daruri ceresti
-15%
Editura:
Anul publicării: 2012
Categoria: Religie
Preț: 12,50 lei
14,70 lei (-14,97%)
Disponibilitate: In stoc furnizor
Timp confirmare stoc: 3 - 5 zile lucratoare

DESCRIERE

Marcu 12. 30: Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot sufletul tau, din tot cugetul tau si din toata puterea ta. Aceasta este cea dintai porunca.


Dar daca mai intai Ma iubiti asa cum copiii isi iubesc parintii inainte sa poata vorbi, sau asa cum mireasa isi iubeste mirele inainte de cunoasterea mai apropiata, atunci veti fi inundati de lumina!

De aceea, trebuie mai intai sa iubiti! Atunci, credinta voastra va primi viata. Altfel, mintea voastra se va umple de amestecaturi, ca stomacul unei vaci, iar inima voastra va ramane goala. Fata de copiii vostri, sa va indreptati greseala, iar apoi sa deveniti asemenea lor.

„Din toata inima ta”– aici, prin inima se intelege spiritul vital, adica iubirea voastra pentru Mine. Apoi,„Din tot sufletul tau”– sufletul este aici corpul eteric al spiritului, care trebuie sa fie patruns de iubirea originara, ca sa poata fi viu pe deplin.

„Din toata puterea ta”– aici, puterile sunt pornirile voastre naturale, care trebuie sa fie tinute in frau de iubirea voastra pentru Mine, pentru ca sufletul, ca invelis al spiritului, sa se stabileasca pe deplin si sa primeasca picioare ca sa mearga, maini ca sa apuce, ochi ca sa vada, urechi ca sa auda, nas ca sa simta mirosul si o gura pentru ospete si pentru vorbele vietii de la Mine. Iar toate acestea sunt„toate puterile”, care trebuie sa fie si pline de iubire!


Anul aparitiei: 2012
Numarul de pagini: 168
Formatul in cm. (l x L): 13 x 20
Traducerea: Andreea Scrume

REVIEW-URI

Scrie un review și spune-ne opinia ta despre acest produs scrie un review
Created in 0.1214 sec